Top 5 cele mai căutate produse de Black Friday

Top 5 produse cele mai dorite la Black Friday

Black Friday este un eveniment de reduceri recunoscut și așteptat cu nerăbdare, oferind ocazia perfectă pentru a descoperi ce lucruri ai nevoie în casa ta și care sunt tendințele actuale de cumpărături. Deși inițial reducerile de Black Friday în România erau axate pe produse electronice, acum ofertele se extind la o varietate de categorii, de la bijuterii la produse de înfrumusețare. Dar care sunt cele mai căutate 5 produse de Black Friday? Hai să descoperim!

1. Televizoare

Televizoarele se numără printre cele mai căutate produse în perioada de Black Friday, cu reduceri substanțiale care atrag numeroși cumpărători. Fie că e vorba de televizoare clasice sau smart, merită cu siguranță să verifici ofertele de Black Friday.

2. Smartphone-uri și smartwatch-uri

Smartphone-urile și smartwatch-urile nu pot lipsi de pe lista celor mai căutate produse în perioada reducerilor de Black Friday. Acestea sunt produse de valoare mare, așa că orice reducere contează pentru buzunarul cumpărătorului.

3. Electrocasnice

De la cuptoare cu microunde și roboți de bucătărie, la frigidere și mașini de spălat, electrocasnicele sunt la mare căutare în perioada de reduceri Black Friday. Oferta de Black Friday la electrocasnice este una care merită cu siguranță să fie luată în considerare.

4. Produse de înfrumusețare

Produsele de beauty și îngrijire personală au înregistrat o creștere spectaculoasă de vânzări în perioada Black Friday. Fiind aproape de sărbătorile de iarnă, Black Friday reprezintă o oportunitate excelentă pentru achiziționarea cadourilor pentru cei dragi.

5. Articole de îmbrăcăminte și încălțăminte

Întotdeauna e o ocazie bună să îți reînnoiești garderoba, iar dacă poți face asta profitând de reducerile de Black Friday, atunci e și mai bine. Articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte au început și ele să fie căutate în această perioadă de oferte.

Pe lângă aceste categorii, în topul celor mai căutate produse de Black Friday se pot include și jucăriile, produsele pentru îngrijirea locuinței, băuturile alcoolice și cafeaua, toate înregistrând vânzări foarte bune în anii precedenți.

Concluzie

Black Friday este un moment excelent pentru a profita de reduceri substanțiale la o gamă largă de produse. Indiferent de nevoile sau dorințele tale, cu siguranță vei găsi ceva care să te atragă în această perioadă de oferte.

Întrebări Frecvente

  • Cât de populare sunt televizoarele în perioada Black Friday?

    Televizoarele se numără printre cele mai căutate produse în perioada de Black Friday, reducerile din această categorie fiind substanțiale. În anul 2021, numai la eMAG s-au vândut peste 42.000 de produse din categoria televizoare și sisteme audio.