Solariile CORTIS – Reduceri de sezon la MESTERESTI

Solariile Cortis de la MESTERESTI – Oferte atractive pentru un sezon productiv

În căutarea celor mai bune oferte de solarii pentru legume? Descoperiți solariul de grădină Cortis de la MESTERESTI, un model foarte apreciat în acest sezon. Indiferent dacă intenționați să îl folosiți pentru uz propriu sau ca mic producător, solarul Cortis se va adapta perfect nevoilor dumneavoastră.

Cortis – Un nume de încredere în lumea solariilor

Marca Cortis a câștigat recunoaștere în rândul micilor producători de fructe și legume, datorită calității superioare a materialelor folosite în fabricarea solariilor pentru legume, dar și a consultanței de specialitate oferite clienților la achiziționarea produsului.

Construcție robustă și durabilă

Solarul de grădină Cortis este realizat dintr-o structură metalică din țevi galvanizate și folie de polietilenă armată, asigurând o rezistență sporită la vânt, ploaie, grindină sau zăpadă. În plus, indiferent de condițiile meteorologice exterioare, solarul oferă plantelor o temperatură constantă și suficientă lumină, pentru a obține o producție timpurie și de calitate.

Montaj ușor și eficient

Un alt avantaj al modelului de solar Cortis este ușurința cu care poate fi montat. Îmbinarea țevilor solarului este simplă, iar prelata dintr-o bucată se fixează cu ușurință peste cadru. În plus, la achiziționare, veți primi o schiță de montaj detaliată.

Varietate de dimensiuni disponibile

Solarul de grădină Cortis este disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, de la modele cu lățimea de 2 sau 3 metri, ideale pentru hobby-uri, până la solarii profesionale cu lățimea de 8 metri. Astfel, veți găsi cu siguranță solarul potrivit pentru spațiul și nevoile dumneavoastră.

Beneficiați acum de cele mai bune oferte și reduceri la solarii!

Pe MESTERESTI veți găsi solarii de vânzare de cea mai bună calitate, la cele mai bune prețuri. Alegeți modelul de solar Cortis și asigurați-vă cele mai bune condiții de creștere pentru plantele dumneavoastră.