Produse surpriză vândute de Black Friday

Descoperă Produsele Surpriză Ale Black Friday

Black Friday, cunoscut ca cel mai mare eveniment de reduceri la nivel global, a devenit un fenomen și în România. Începând cu anul 2011, trei dintre cele mai mari magazine online din țară au organizat prima ediție de reduceri Black Friday. În prezent, conform unui sondaj realizat de Kantar România în 2021, 90% dintre români sunt conștienți de acest eveniment, iar peste 53% dintre ei au în plan să cumpere cel puțin un produs în această perioadă.

Când are loc Black Friday în România?

Tradițional, evenimentul de reduceri Black Friday în România se organizează în luna noiembrie. Cu toate acestea, data exactă variază de la un comerciant la altul. Unele magazine preferă să desfășoare campania pe parcursul unei singure zile, în timp ce altele extind reducerile pe întreaga lună a lui noiembrie.

Ce produse surpriză s-au vândut de Black Friday?

În perioada Black Friday, cele mai populare categorii de produse sunt electrocasnicele, televizoarele, mașinile de spălat, laptopurile și smartphone-urile. Cu toate acestea, în ultimii ani, au fost vânzări și la câteva categorii surprinzătoare de produse, pe care le vom detalia în continuare.

Imobiliare

Încă de la primele ore ale campaniei de Black Friday, pe lista cumpărăturilor a apărut o casă cu etaj, fiind prima casă vândută online de Black Friday. În anii trecuți, au fost scoase la vânzare și apartamente sau proiecte imobiliare.

Automobile

Black Friday din anii trecuți a venit cu comenzi în domeniul automobilelor. O surpriză a fost și vânzarea a 45.600 litri de carburant. De Black Friday au fost disponibile și vouchere pentru închirierea de mașini sau rulote.

Aur și Monede

Pe lista produselor speciale care s-au vândut anul trecut în perioada de reduceri Black Friday putem include și cele 2,4 kilograme de aur și monede.

Pachete Turistice

Fie că vorbim de un city break sau de un sejur complet cu cel puțin 5-7 nopți, pachetele turistice care au beneficiat de reduceri în perioada de Black Friday au avut un succes destul de mare, înregistrându-se un total de 935 nopți de cazare. Cele mai populare destinații de călătorie sunt cele montane, dar și cele balneoclimaterice.

Multe Altele

Pe lângă categoriile enumerate mai sus, în topul produselor surpriză vândute de Black Friday putem pune și serviciile medicale, serviciile de telefonie sau chiar vouchere la zboruri. Indiferent de ce ai nevoie, cu siguranță de Black Friday vei găsi cea mai bună ofertă!

Întrebări Frecvente

  • Când a fost organizată prima ediție de reduceri Black Friday în România?

    Prima ediție de reduceri Black Friday în România a fost organizată în anul 2011.

  • Cât de cunoscut este evenimentul Black Friday în România, conform unui sondaj realizat în 2021?

    Conform unui sondaj realizat în 2021 de către cei de la Kantar România, 90% dintre români știau de evenimentul Black Friday și peste 53% dintre ei aveau în plan să cumpere cel puțin un produs cu această ocazie.