Cât țin reducerile de Black Friday?

Reducerile de Black Friday: Cât durează și ce produse sunt cele mai căutate?

Black Friday a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente de reduceri, atât la nivel național, cât și internațional. Anual, românii sunt nerăbdători să descopere care vor fi cele mai bune oferte și ce produse merită să fie achiziționate în perioada Black Friday.

Când este Black Friday în România?

Spre deosebire de Statele Unite, unde reducerile de Black Friday au loc în vinerea de după Ziua Recunoștinței, în România data oficială a campaniei cu cele mai mari reduceri din an a suferit câteva modificări în ultimii ani. În prezent, Black Friday începe de obicei la mijlocul lunii noiembrie. Anul acesta, se anunță că marile magazine online vor da startul campaniei de Black Friday pe 11 noiembrie 2024.

Cât durează reducerile de Black Friday?

În forma sa originală, Black Friday durează o singură zi și marchează începutul sezonului de cumpărături de iarnă. Comercianții organizează această campanie pentru a elibera stocurile și a face loc pentru noile produse de sezon. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru clienți, care pot beneficia de reduceri substanțiale, uneori chiar și de 90%. În România, unele magazine respectă tradiția și mențin campania activă doar pentru o zi, cum ar fi eMAG, în timp ce alții aleg să prelungească perioada de reduceri pe parcursul mai multor zile sau săptămâni.

Care sunt cele mai cumpărate produse de Black Friday?

  • Smartphone-uri și smartwatch-uri: Acestea sunt de obicei în topul preferințelor consumatorilor în perioada Black Friday.
  • Televizoare și sisteme audio: Multe persoane așteaptă reducerile de Black Friday pentru a-și înnoi echipamentele electronice.
  • Produse pentru casă și îngrijirea locuinței: De la electrocasnice la articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, acestea sunt produse foarte căutate.
  • Produse de îngrijire personală: Black Friday este momentul perfect pentru a achiziționa produse de îngrijire personală la prețuri reduse.
  • Băuturi alcoolice și cafea: Multe persoane profită de reducerile de Black Friday pentru a-și completa stocurile de băuturi.
  • Jucării și articole pentru copii: Cu sărbătorile de iarnă la orizont, jucăriile și articolele pentru copii sunt foarte căutate.

Indiferent de produsele pe care doriți să le achiziționați, vă recomandăm să vă pregătiți din timp pentru Black Friday. Cu o planificare atentă, puteți profita la maximum de aceste reduceri semnificative.

Întrebări Frecvente

  • Când are loc Black Friday în România?

    În România, Black Friday are loc de obicei la mijlocul lunii noiembrie. Anul acesta, marile magazine online au anunțat că vor da startul campaniei de Black Friday România la data de 11 noiembrie 2024.