Black Friday te trimite în vacanță

Black Friday: Oportunitatea ta de a pleca în vacanță la prețuri reduse

Black Friday nu mai este doar despre produse electronice. În ultimii ani, ofertele s-au diversificat, iar acum poți găsi reduceri surprinzătoare la o multitudine de servicii, inclusiv medicale sau de turism. În ultimii doi ani, vânzările de pachete turistice în perioada Black Friday au atins recorduri, ceea ce face din acest eveniment momentul perfect pentru a-ți planifica următoarea vacanță.

Destinațiile de vacanță cele mai populare în perioada Black Friday

În anii trecuți, cele mai populare destinații de vacanță care au beneficiat de reduceri în perioada Black Friday au fost cele autohtone. Agențiile de turism au oferit pachete pe litoralul românesc cu reduceri de până la 80%. Dar nu doar destinațiile autohtone au fost la mare căutare. Multe sejururi în afara țării, mai ales în insulele din Grecia sau chiar destinații mai exotice, cum ar fi Maldive, Zanzibar, Kenya, Costa Rica sau Sri Lanka, au fost disponibile la prețuri reduse.

City break-uri și croaziere la prețuri reduse

Pentru cei care iubesc să călătorească și să descopere locuri și culturi noi, Black Friday a fost ocazia perfectă de a găsi oferte pentru city break-uri în Europa sau croaziere pe mări și oceane, cu reduceri de până la 50%.

Cum să profiți de cele mai bune oferte la vacanțe de Black Friday

  • Urmărește agențiile de turism: Multe agenții de voiaj își anunță participarea la Black Friday, oferind prețuri reduse la vacanțe în țară sau în străinătate.
  • Verifică platformele de rezervări de călătorii: În anii trecuți, reducerile pe aceste platforme au ajuns până la 30%.
  • Reduceri la bilete de avion: În cadrul Black Friday, poți găsi reduceri semnificative la bilete de avion, fie prin reduceri clasice, fie prin oferte prin vouchere.

Black Friday 2024 se anunță a fi un eveniment reușit și pe partea de vacanțe, așa că îți recomandăm să fii cu ochii în patru. Vacanța ideală poate fi după colț și te așteaptă să o prinzi la reducere!

Întrebări Frecvente

  • Când a început să se celebreze Black Friday în România?

    Evenimentul Black Friday a început să fie sărbătorit în România în anul 2011, inițial concentrându-se pe reduceri la produsele electronice.