Black Friday CCC 2024 – reduceri extraordinare la pantofi și accesorii

Niciodată nu ai în dulap suficient de multe perechi de pantofi, sandale, ghete, adidași – iar lista poate continua. Prin urmare, merită să te bucuri de cele mai mici prețuri din an pentru a-ți îmbogăți colecția de încălțăminte. În Ziua Marilor Reduceri, pe ccc.eu/ro vei găsi sute de modele ce vor beneficia de reduceri incredibile. Pe lângă prețuri mai mult decât accesibile, ai garanția calității, retailerul fiind unul dintre cei mai mari producători de încălțăminte din Europa, lider pe piața din Polonia.

Ce produse vor beneficia de reduceri la CCC în Vinerea Neagră?

Despre CCC se spune că este raiul articolelor de încălțăminte și accesoriilor. Vei putea găsi o multitudine de modele pentru femei, bărbați și copii. Indiferent de sezon ori de tipul de produse dorit, vei avea de unde alege. Printre principalele categorii de produse se regăsesc:

  • Pantofi;
  • Genți;
  • Accesorii – bijuterii, curele, portofele;
  • Produse cosmetice și de îngrijire încălțăminte;
  • Articole sport.

Un element de noutate anul acesta este faptul că retailerul a introdus în oferta sa și haine. Momentan, colecțiile vizează, în special, articole de îmbrăcăminte pentru femei însă, cu siguranța, gama de produse urmează să fie extinsă.

Click si Vezi Oferta Incaltaminte Femei -70%
Click si Vezi Oferta Incaltaminte Barbati -70%
Click si Vezi Oferta Incaltaminte Copii -80%

Ce branduri vor participa la campania CCC BlackFriday 2024?

Oferte speciale au pregătit atât mărcile proprii ale magazinului precum Lasocki, Gino Rossi, Badura, Sprandi, Dee Zee cât și alte branduri cunoscute ori premium așa cum sunt Adidas, Reebok, Puma, VANS, Champion, New Balance, Skechers și multe altele.

Ce trebuie să faci pentru a te bucura de cele mai mari reduceri din an?

Îți recomandăm ca înainte de evenimentul celor mai așteptate reduceri să îți instalezi aplicația CCC pe telefonul mobil. Multe dintre discounturi vor fi disponibile numai pentru utilizatorii acesteia. De asemenea, este modul cel mai rapid de a afla ofertele pregătite de retailer și a comanda înainte ca stocul să se epuizeze. Salvează datele de livrare și metoda de plată ca să eficientizezi procesul.

 

Despre CCC

Black Friday CCC
🛒 Categorie Black Friday
🚚 Transport Gratuit Da
📧 Reducere abonare newsletter Da
🎁 Card cadou Da
🏷️ Promotii Saptamanal
⏳ Ultima Actualizare 13 iulie 2024

Categorii populare