Samsung Black Friday 2024

Samsung Black Friday 2024 • Ce reduceri te așteaptă!

Când spui Samsung, spui popularitate. Producătorul sud-coreean de electronice și electrocasnice a reușit marea performanță de a crea produse pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Iar acest lucru se vede cel mai bine la telefoane, dar și la alte produse electronice. Extrem de versatile, gadget-urile Samsung sunt prima opțiune pentru foarte mulți români. Și pentru că românul este cumpătat din fire, cel mai bine se cumpără produse Samsung de Black Friday. Verifică ofertele Black Friday din magazine!

Strategia de vânzări și marketing extrem de bine targetată pentru piața românească

Strategia de vânzări și marketing extrem de bine targetată pentru piața românească a făcut ca, în ultimii ani, Samsung să câștige o cotă de piață tot mai ridicată pe piața românească. Producătorul sud-coreean s-a impus inițial cu electrocasnice, iar acum pare că își trăiește perioada de glorie pe nișa telefoanelor și accesoriilor. Dar ce produse ce produce de fapt Samsung. Produsele sud-coreene se împart în patru mari categorii: electrocasnice, IT, telefoane mobile, televizoare și audio&video.

Electrocasnicele Samsung

Samsung este pentru foarte mulți români brandul pe care îl recunoaștem foarte ușor, pentru că îl regăsim în aproape toate casele românilor. Fiabile și la un preț bun, produsele Samsung sunt extrem de bine vândute. Pe lista electrocasnicelor vândute de Samsung se numără: frigidere, aspiratoare, mașini de spălat, soluții pentru climatizare sau aparate încorporabile. Samsung a făcut viața acasă mult mai frumoasă și mai simplă, cu produse care au dus inovarea la un alt nivel. Anul acesta, nu uita să le pui pe lista de cumpărături de Black Friday, pentru că unii retaileri fac reduceri semnificative la aceste produse.

Soluțiile IT de la Samsung

Soluțiile IT de la Samsung includ monitoare, imprimante și multifuncționale, precum și consumabile. De asemenea, Samsung oferă și produse IT pentru memorie și stocare. Aici îți recomandăm SSD-urile de la Samsung, produse care îmbunătățesc performanța PC-ului tău și care asigură transfer rapid de fișiere și stocare în siguranță.

Televizoare și audio de la Samsung

Realitatea 8K este acum tot mai aproape de casele românilor cu ajutorul televizoarelor cu tehnologie 8K. Samsung a dus experiența video la un alt nivel și a creat produse pe care nici nu le visam în căminele noastre. Se adaugă aici o calitate a sunetului excepțională cu produsele audio de la Samsung: soundbar, home cinema, player DVR și Blu-ray, Smart Speakers.

Telefoanele Samsung

Când vine vorba despre telefoanele Samsung, vorbim deja despre un adevărat curent. De la lansarea primului său telefon cu Android, Samsung a câștigat o cotă de piață tot mai mare în rândul utilizatorilor din întreaga lume. Cum a făcut asta? A pus în oferta sa bogată de la smartphone-uri de top, la telefoane ieftine, accesibile pentru oricine. Ultimele produse intrate pe piață sunt Galaxy S9 și Galaxy Note9. Se adaugă aici tablete, accesorii și smart-watch-uri, la fel de iubite de fanii Samsung. În acest an, de Black Friday, produsele vedetă de la Samsung vor fi la prețuri promoționale, deci nu uita să vizitezi magazinele online care comercializează aceste produse și să te bucuri din plin de beneficiile tehnologiei.

Concluzie

Producătorul sud-coreean Samsung a reușit să se impună pe piața românească cu produsele sale de electronice și electrocasnice. De la telefoane și tablete la televizoare și electrocasnice pentru casă, Samsung oferă o gamă variată de produse pentru toate gusturile și buzunarele. Profită de reducerile de Black Friday și bucură-te de tehnologia de ultimă generație la prețuri promoționale. Alege Samsung și fii în pas cu inovația!

Samsung Black Friday 2024 • Ce reduceri te așteaptă!