Nike Black Friday 2024

Nike Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteapta!

Nike, cel mai faimos brand de sneakerși din lume, a schimbat complet mentalitatea în ceea ce privește produsele sportive. Air Max, Nike Run sau linia Jordan reprezintă printre cele mai celebre modele Nike, purtați deja de milioane de persoane din întreaga lume. De Black Friday, este momentul perfect pentru a-ți înnoi colecție de pantofi sport cu o pereche de sneakerși Nike la prețuri promoționale. Consultă lista de magazine unde poți găsi produse originale Nike.

Nike - Simbolul victoriei

Nike, simbolul victoriei, este în prezent unul dintre cele mai puternice branduri la nivel mondial. Cum s-a ajuns aici? Pasiunea pentru sport, împreună cu o înclinație aparte pentru a apropia tehnologia de procesul de fabricare a pantofilor sport a făcut din sneakerșii Nike un simbol al performanței și elitei sportive.

Istoria Nike

Numele Nike vine de la zeița grecească a victoriei. Compania a apărut prima oară în anul 1964 când alergătorul Phil Knight și antrenorul său Bill Bowerman au fondat o companie pe nume Blue Ribbon Sports. Aceasta urma să aibă în 1971 denumirea oficială de Nike.

Inovație și revoluție

Istoria Nike este una lungă și sinuoasă, dar care s-a concentrat mereu pe a dezvolta o tehnologie care să schimbe modul în care pantofii sport contribuie la succesul atleților. De la primul pantof creat de fondatorii companiei până în prezent este un drum lung și plin de evenimente revoluționare. Prima pereche de sneakerși creată de cei doi parteneri de business a fost într-un aparat de waffe. Ulterior, lucrurile s-au cizelat mult, Nike făcând pur și simplu istorie în industria produselor atletice.

Nike Air Max - Un produs revoluționar

Momentul revoluționar al companiei Nike este cel în care a fost creat un model cu pernuțe de aer introduse în talpa pantofilor. Acest produs inovator introdus în anul 1987 și-a propus inițial să fie doar un experient, un test pentru a vedea dacă astfel este mai bine amortizat șocul la impact pentru alergători. La început, pernele de aer erau integrate direct în talpa pantofului și nu erau vizibile. De la un test, acest produs a creat o adevărată revoluție în zona echipamentului sportiv. Astfel a luat naștere Nike Air Max, unul dintre cele mai apreciate modele ale brandului american.

Colaborarea cu Michael Jordan

Un alt moment de cotitură pentru brandul Nike a fost semnarea unui contract de promovare cu Michael Jordan. Actul a fost semnat în anul 1984, când Jordan era încă la debutul carierei. Colaborarea a fost una controversată, pentru că sneakerșii lui Jordan au fost inițial interziși pe teren, pentru că nu respectau normele NBA. De fiecare dată când îi purta Jordan era amendat cu 5.000 de dolari, dar amenzile erau plătite de Nike. Colaborarea dintre Nike și Jordan rezistă și astăzi. De la semnarea acestui parterenriat și până astăzi au fost lansate 31 de modele.

Descoperă gama variată de produse Nike

Chiar dacă primele modele au fost create într-un aparat de waffe, Nike nu a uitat niciodată misiunea sa: aceea de a inova, pentru a rezultatele sportivilor să fie tot mai bune. Astfel a apărut Nike Run, special creați pentru alergători. Creată din fire și materiale speciale, acești pantofii sunt ușori și se mulează perfect pe picior.

Produse pentru toate categoriile

Nike este un brand important cu produse din categoriile Articole copii, Articole sport, Echipament fotbal, Geci, Genti si posete, Ghete, Ghiozdane, Haine, Haine copii, Incaltaminte, Incaltaminte copii, Pantaloni, Pantaloni scurti, Pantofi sport, Portofele, Posete dama, Rochii, Rucsacuri, Sandale, Tenisi, Treninguri, Tricouri, Trolere.

Concluzie

Nike este un brand de renume mondial, cunoscut pentru inovația și calitatea produselor sale. De Black Friday, ai ocazia să cumperi o pereche de sneakerși Nike la prețuri promoționale. Indiferent de sportul pe care îl practici sau de stilul tău personal, Nike are o gamă variată de produse care să se potrivească nevoilor tale. Alege Nike și simte-te încrezător în fiecare pas pe care îl faci.

Nike Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteapta! - BLACKFRIDAY.ro