Huawei Black Friday 2024

Huawei Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteapta!

După ce a demonstrat în mod constant o atenție deosebită acordată cercetării și dezvoltării produselor sale, Huawei a reușit în acest an să ajungă pe locul doi în topul producătorilor de smartphone-uri din lume. Numai în al doilea trimestru a acestui an, Huawei a livrat la nivel mondial 13,3 % din totalul telefoanelor mobile vândute. Adică aproape 50 de milioane de bucăți. Se pare că modelele P20, dar și seria Mate au avut un adevărat succes și nu sunt singurele care au reușit să stimuleze vânzările Huawei de la an la an. Nu te-am convins încă să îți cumperi un telefon Huawei? Atunci nu uita că au un raport preț-calitate foarte bun și că de Black Friday îl poți cumpăra la tarife chiar mai mici decât îți poți închipui. Intră pe lista de magazine partenere care comercializează modele Huawei și alegeți gadget-ul preferat.

Descoperă ofertele Huawei de Black Friday

Noul Huawei Mate 20 Pro vine cu o serie de promisiuni extrem de ambițioase pentru viitorii săi utilizatori. Primul impact este cel vizual, iar Huawei pune mare accent pe acest aspect. Cu linii bine definite, dar elegante, noul Huawei Mate 20 Pro este unul dintre cele mai plăcute smartphone-uri de pe piață din acest moment. Telefonul este disponibil în trei culori intense: albastru-întunecat, verde-smarald și negru. Designul subțire și sticla 3D definitivează designul atrăgător. Partea tehnologică este cel puțin la fel de spectaculoasă. Telefonul combină camerele foto triple Leica și blițul, are un chipset de 7 nm și suportă viteze de descărcare prin Wi-Fi de până la 1733 Mbps3. Smartphone-ul are rezistență la apă și praf, așa că nu trebuie să îți faci probleme dacă îl scapi în apă sau verși lichide pe el.

Caracteristici cheie:

  • Design elegant și subțire
  • Camere foto triple Leica pentru fotografii de înaltă calitate
  • Chipset de 7 nm pentru performanță rapidă
  • Rezistență la apă și praf

Huawei P20 Pro - Performanță și estetică la superlativ

Huawei P20 Pro vine cu o abordare nouă a vânzărilor. Cunoscând înclinația tinerilor spre video și fotografie, Huawei P20 Pro s-a concentrat pe crearea unei camere încorporate în telefon de o performanță excepțională. Este vorba despre camera foto triplă revoluționară Leica, care duce arta fotografiei la un alt nivel. Nu s-a neglijat nici partea tehnologică și nici cea estetică, smartphone-ul fiind disponibil cu un finisajul în gradient de culoare pentru versiunile Twilight și Pink Gold.

Caracteristici cheie:

  • Camera foto triplă Leica pentru fotografii de înaltă calitate
  • Finisaj în gradient de culoare pentru un aspect elegant

Descoperă și Huawei Y6 - Rezistență și performanță

În cazul modelului Huawei Y6, producătorul a pus în primul rând accent pe rezistența bateriei. Astfel, cei de la Huawei se laudă că bateria acestui smartphone poate ține o zi și jumătate cu o singură încărcare. Mai mult, îl poți încărca liniștit de cel puțin 800 de ori, pentru că bateria ta va rezista foarte bine. Camera de 8 megapixeli este un alt atu pe care mizează Huawei. Designul este ușor curbat, iar telefonul este plăcut la atingere și ușor de ținut în mână.

Caracteristici cheie:

  • Rezistență ridicată a bateriei
  • Camera de 8 megapixeli pentru fotografii clare
  • Design curbat și ergonomic

Sperăm că te-am convins. Cumpără de Black Friday un telefon Huawei!

Huawei este un brand important cu produse din categoriile Gadgeturi, Smartphone, Smartwatch, Tablete, Telefoane.

Huawei Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteapta!