Apple Black Friday 2024

Apple Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteapta!

Apple, unul dintre cele mai apreciate branduri la nivel mondial și una dintre cele mai puternice companii din lume, a dus realizarea de produse spre perfecțiune. De la primul calculator lansat, până la actualele modele iPhone sau Apple Watch, Apple a devenit nu doar un brand, ci un mod de viață. Produsele Apple conțin mai multe categorii, pornind de la calculatoare (Mac), tablete (iPad), telefoane (iPhone), ceasuri (Apple Watch), dar și diverse accesorii. Pentru cei care iubesc produsele Apple, Black Friday este ocazia perfectă pentru achiziția de noi modelele de telefoane sau calculatoare sub acest nume.

Telefoanele iPhone - Cele mai vândute produse Apple

Ultimele modele apărute pe piața românească sunt iPhone Xs, iPhone Xs Max și iPhone XR, care sunt de fapt versiuni îmbunătățite ale iPhone X. Trebuie spus că Apple folosește sufixul „X” atunci când modernizează componente, dar lasă neschimbat designul exterior al telefonului. Reprezentanții gigantului american au declarat la lansare că noile modele „sunt pline de tehnologie” și că reprezintă noua viziune a companiei privind viitorul inteligent. De Black Friday, o serie de magazine au anunțat deja că vor scoate la vânzare aceste produse la prețuri promoționale.

Apple Watch 4 - Un ceas inteligent revoluționar

Un alt produs care a beneficiat de un upgrade în acest an a fost telefonul inteligent Apple Watch. Gigantul american a pus deja spre comercializare Apple Watch 4, care are un ecran cu 30% mai mare față de cel precedent și un design mai rotunjit. Mai mult, producătorul a pus mare accent pe aspecte legate de sănătatea, siguranța și starea de bine a utilizatorilor. Astfel, noul Apple Watch îți poate detecta anomalii în ritmul bătăilor inimii și poate să atenționeze utilizatorul când are tensiunea scăzută. Ba mai mult, este primul dispozitiv inteligent care poate realiza o electrocardiogramă (EKG). Și asta nu e tot. Producătorul a inclus pe noile dispozitive senzori care pot detecta căzături sau accidente, caz în care pot apela numere pentru ajutor. Ceasul inteligent de la Apple este și în acest an pe ista celor mai așteptate produse la promoție de Black Friday.

Apple Mac Mini - Puterea și performanța într-o cutie mică

Anul acesta, fanii Apple au primit încă un cadou: lansarea Apple Mac Mini, după 1.475 de zile de așteptare. Noua generație de Mac Mini este mare cât o cutie de bomboane. În funcție de performanță, prețurile oscilează între 800 și 4.200 de dolari. O dată cu lansarea cestei unități centrale, producătorul a prezentat și noul model de tabletă iPad Pro.

Istoria Apple - De la vis la realitate

Până să ajungă la lansări urmărite de milioane de oameni de pe întreaga planetă, Apple a trecut prin multe etape de dezvoltare. Un lucru este cert: în numai 40 de ani Apple a devenit cea mai valoroasă companie din lume, având în cont în acest moment în jur de 265 de miliarde de dolari. Istoria Apple a început în anii '75, prin colaborarea dintre doi Steve: Steve Jobs și Steve Wozniak. Încrederea lor totală în produsele pe care le dezvoltau dar și viziunea extraordinară a lui Jobs au făcut ca visul ca fiecare american să aibă un computer în casă să devină realitate într-un timp mai scurt decât au crezut mulți. După mai multe eșecuri - pentru că au fost și acestea - 1998 este primul an în care Apple intră pe profit. De atunci, Jobs a lansat hit după hit: iTunes, iPod, iPad și, evident, iPhone. După moartea lui Jobs, mulți au crezut că această companie va falimenta. Și totuși nu. Stilul său de conducere vizionar a făcut ca Apple să nu fie doar un nume, ci pentru mulți, o adevărată religie.

Apple este un brand important cu produse din categoriile AirPods, Audio, Boxe portabile, Casti bluetooth, Componente IT, Gadgeturi, Huse telefoane, iMac, iPad, iPhone, iPod, Laptopuri, Macbook, Player muzica, Routere wireless, Sisteme audio, Smartphone, Smartwatch, Tablete, Telefoane.

Apple Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteapta!